bel ons

24/7

bel ons

24/7

Koeriersdienst Nederland

Betrouwbaar transport binnen de afgesproken tijd

Koeriersdienst in Nederland nodig? DSA Logistiek biedt snelle, betrouwbare en betaalbare koeriersdiensten. Waar u zich ook bevindt, wij hebben altijd een koerier in de buurt. Wij kunnen overal in Nederland snel en voordelig vervoer regelen, van Maastricht tot Den Helder en van Middelburg tot Groningen. DSA Logistiek is dé logische keuze voor alle vormen van koeriersdiensten in Nederland!  Dit maakt ons uniek in de logistieke wereld en zorgt ervoor dat we altijd een stap voor zijn op onze concurrenten! Met een eigen netwerk van kantoren en warehouses, zijn we in staat elke levering snel, veilig en tegen scherpe tarieven te verzorgen! We beschikken over een ruim aantal vestigingen in heel Nederland, waardoor we altijd bij u in de buurt zijn.

Onze diensten gaan verder
dan simpelweg transport

Vervoer voor al uw zendingen

Bent u op zoek naar een logistieke partner die uw totale goederenvervoer kan verzorgen? DSA is de koeriersdienst in Nederland die al uw goederen snel en veilig door Nederland, maar ook vanuit Nederland naar heel Europa vervoert.  Van klein tot groot. Bijvoorbeeld het verzenden van zakelijke documenten, pallets, rolcontainers of alles daartussenin. Ook denken we graag met u mee over maatwerkoplossingen.

De zekerheid van een snelle en zorgvuldige koeriersdienst in Nederland

Wij begrijpen dat het vervoer van uw producten een belangrijk onderdeel is van uw bedrijfsprocessen. DSA is dan ook trots op het feit dat wij al jarenlang een toonaangevende koeriersdienst zijn in Nederland. Wij streven er naar om elke dag weer de beste service te leveren aan onze klanten. Niet alleen zijn we gecertificeerd, maar ook aangesloten bij de NIWO en Erkend Koerier.

Koeriersdienst in Nederland die 24 uur per dag bereikbaar is

Onze koeriersdienst is vanuit heel Nederland in te zetten. Met vestigingen door heel het land zijn we altijd dichtbij en zijn we altijd in staat goederen 24/7 te leveren. Of het nu gaat om ADR transport, medisch transport en koeltransport of andere logistieke oplossingen.

Wij zijn er trots op dat onze klanten hun vertrouwen in ons stellen. DSA Logistiek is een zeer flexibele koeriersdienst in Nederland met eigen transportmiddelen, warehousing-capaciteit en back-up voorzieningen om snel te reageren op de specifieke behoeften van onze klanten.

DSA Logistiek is de logische keuze.

Wij bieden een breed scala aan diensten, waaronder: distributie, warehousing, koeriersdiensten en express vervoer. Neem snel contact met ons op om te informeren naar onze voordelige professionele koeriersdienst. Wij doen ons best om uw logistieke problemen op te lossen. Of zoek hier naar onze vestiging bij u in de buurt. We helpen u direct verder.

onze andere diensten

Spoedtransport

gegarandeerd binnen 45 min opgehaald

Warehousing

ontzorging in voorraadbeheer en opslag

Logistieke oplossingen

operationele activiteiten en vervoer in 1

Direct de dichtbijzijnde vestiging

we zijn binnen 45 min bij u

Vul uw postcode in