bel ons

24/7

Gecertificeerd

De juiste wegen ingeslagen

DSA Logistiek vindt het continu verbeteren van de dienstverlening belangrijk. Daarom hechten we ook veel waarde aan onze certificering. Het bevestigt dat we de juiste wegen ingeslagen zijn.

Het continu verbeteren van de dienstverlening is belangrijk

ISO 9001

ISO 9001 is een wereldwijd erkende norm met eisen op het gebied van kwaliteitsmanagement. Het is de maatstaf voor transparantie en betrouwbaarheid. We proberen continu de kwaliteit van onze dienstverlening te verbeteren, zodat we nog beter aan de behoeften van onze klanten kunnen voldoen.

ISO 14001

ISO 14001 gaat over milieuprestaties. We willen er als bedrijf zoveel mogelijk aan doen om milieuschade te beperken en CO2-uitstoot te verminderen. Onze ISO 14001-certificering geeft aan dat we daarin slagen.

Erkend koerier

DSA Logistiek heeft het certificaat Erkend Koerier. Erkend Koerier houdt in dat een koeriersbedrijf de erkenning heeft van kwaliteit en service in de vervoersbranche. Wij zijn daarom voor uw bedrijf dé koerier voor uw zendingen.

NIWO

Wij zijn in het bezit van een NIWO-Eurovergunning. Hierdoor mogen wij goederen vervoeren die zwaarder zijn als 500 KG. Staan uw goederen op meerdere pallets, DSA Logistiek is dan een logische keuze voor transport.

onze andere diensten

Spoedtransport

gegarandeerd binnen 45 min opgehaald

Warehousing

ontzorging in voorraadbeheer en opslag

Logistieke oplossingen

operationele activiteiten en vervoer in 1

Direct de dichtbijzijnde vestiging

we zijn binnen 45 min bij u

Vul uw postcode in