bel ons

24/7

bel ons

24/7

Medisch transport

Medisch transport naar ziekenhuizen, klinieken of laboratoria

Voor het vervoeren van medische goederen van en naar bijvoorbeeld ziekenhuizen, klinieken en laboratoria schakelt u natuurlijk het liefst een betrouwbare koeriersdienst met kennis van zaken in. DSA Logistiek is uw partner als het gaat om medisch transport. Het snel, zorgvuldig en veilig vervoeren van medicijnen, medische monsters, instrumenten of apparatuur laat u met een gerust hart aan ons over. Onze koeriers hebben ruime ervaring in het leveren van medische goederen en weten hoe belangrijk het is om uw zending op de juiste plaats aan de juiste persoon wordt geleverd. Zorgvuldigheid staat voor ons hoog in het vaandel.

Zonder overladen,
direct van A naar B

Zorgvuldigheid en snelheid zijn van groot belang

We begrijpen dat bij medisch transport zorgvuldigheid en snelheid geboden zijn. We zijn daarom 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. Onze koeriers bevinden zich door het hele land en daarom staan we binnen 45 minuten na uw aanvraag voor uw deur. We nemen de zending mee en zorgen er altijd voor dat uw producten zo snel als mogelijk op de plaats van bestemming aankomen.
Zonder overladen, direct van A naar B.

Medisch transport is maatwerk

Dienen medische goederen gekoeld getransporteerd te worden? Geen enkel probleem. Ook voor koeltransport bent u bij ons bij het juiste adres. Al ons medisch transport is maatwerk en volledig afgestemd op uw wensen. U kunt op onze expertise vertrouwen.

Logische keuze

Heeft u een professionele koerier nodig die uw medisch transport verzorgt? DSA Logistiek is uw logische keuze. Als het zorgvuldig, snel en goed moet, neem dan contact met ons op. Wij gaan direct voor u aan de slag.

onze andere diensten

Spoedtransport

gegarandeerd binnen 45 min opgehaald

Warehousing

ontzorging in voorraadbeheer en opslag

Logistieke oplossingen

operationele activiteiten en vervoer in 1

Direct de dichtbijzijnde vestiging

we zijn binnen 45 min bij u

Vul uw postcode in