bel ons

24/7

bel ons

24/7

Spoedkoerier voor spoedtransport

24 uur per dag en 7 dagen per week

Snel en efficiënt een document, pakket of lading versturen? DSA Logistiek is dé koeriersdienst als het gaat om spoedverzendingen. Kan een medewerker op locatie niet verder zonder een bepaald onderdeel? Of wacht een klant met smart op een zending van u? DSA staat voor u klaar, 24 uur per dag en 7 dagen in de week. Een spoedkoerier komt snel uw kant op.

als morgen bezorgen te laat is,
is dsa logistiek een logische keuze

Binnen 45 minuten voor uw deur

We zijn het gewend om snel en adequaat te handelen. Door onze spreiding over het hele land staat onze spoedkoerier binnen 45 minuten voor uw deur. Waar u zich ook maar bevindt. Of het nu om een envelop gaat of een lading pallets en of het nu wordt vervoerd in een personenauto of een vrachtwagen, onze spoedkoerier zorgt ervoor dat uw zending op tijd op de plaats van bestemming aankomt. Zonder overladen van A naar B en voor scherpe en transparante tarieven.

Spoedkoerier staat voor u klaar

U kunt altijd op onze spoedkoerier rekenen. Zelfs voor ADR, Medisch en Koeltransporten. Ook Internationaal levert DSA Logistiek Koeriersdiensten uw goederen met spoed.

Logische keuze voor al uw koeriersdiensten

Spoedkoerier nodig? DSA is de logische keuze voor u. Als het echt snel en goed moet, bel dan meteen 0800 099 77 88 of zoek hier de DSA-vestiging bij u in de buurt. We gaan meteen voor u aan de slag. Uw producten worden door onze spoedkoerier professioneel op de plaats van bestemming afgeleverd. Snel, flexibel en voordelig.

onze andere diensten

Warehousing

ontzorging in voorraadbeheer en opslag

Logistieke oplossingen

operationele activiteiten en vervoer in 1

ADR transport

uw gevaarlijke stoffen in onze veilige handen

Direct de dichtbijzijnde vestiging

we zijn binnen 45 min bij u

Vul uw postcode in