bel ons

24/7

bel ons

24/7

SPOEDKOERIER VOOR SPOEDTRANSPORT

24 UUR PER DAG EN 7 DAGEN PER WEEK

Snel en efficiënt een document, pakket of lading versturen? DSA Logistiek is dé koeriersdienst als het gaat om spoedverzendingen. Kan een medewerker op locatie niet verder zonder een bepaald onderdeel? Of wacht een klant met smart op een zending van u? DSA staat voor u klaar, 24 uur per dag en 7 dagen in de week. Een spoedkoerier komt snel uw kant op.

ALS MORGEN BEZORGEN TE LAAT IS,
IS DSA LOGISTIEK EEN LOGISCHE KEUZE

BINNEN 45 MINUTEN

Door onze landelijke dekking kunnen we garanderen dat uw zending razendsnel wordt opgehaald en aansluitend wordt geleverd, waar dan ook. Of het nu gaat om een envelop of een lading pallets; personenauto of een vrachtwagen. DSA Logistiek legt hun klanten graag in de watten en neemt graag uw logistieke zorgen uit handen. Zonder overladen van A naar B voor scherpe en transparante tarieven.

SPOEDKOERIER STAAT VOOR U KLAAR

U kunt altijd op onze spoedkoerier rekenen. Zelfs voor ADRMedisch en Koeltransporten. Ook Internationaal levert DSA Logistiek Koeriersdiensten uw goederen met spoed.

LOGISCHE KEUZE VOOR AL UW KOERIERSDIENSTEN

Spoedkoerier nodig? DSA is de logische keuze voor u. Als het echt snel en goed moet, bel dan meteen 0800 099 77 88 of zoek hier de DSA-vestiging bij u in de buurt. We gaan meteen voor u aan de slag. Uw producten worden door onze spoedkoerier professioneel op de plaats van bestemming afgeleverd. Snel, flexibel en voordelig.

onze andere diensten

Warehousing

ontzorging in voorraadbeheer en opslag

Logistieke oplossingen

operationele activiteiten en vervoer in 1

ADR transport

uw gevaarlijke stoffen in onze veilige handen

Direct de dichtbijzijnde vestiging

we zijn binnen 45 min bij u

Vul uw postcode in