bel ons

24/7

bel ons

24/7

Koeltransport

Voedingsmiddelen vers in de schappen

DSA Logistiek staat bekend om de veelzijdige transportmogelijkheden. Ook voor koeltransport zijn wij de juiste partner. We zorgen ervoor dat voedingsmiddelen vers in de schappen van de supermarkt komen te liggen. Maar ook medische goederen die gekoeld verzonden moeten worden, kunt u met een gerust hart aan ons meegeven. Onze koeriers gaan zorgvuldig en professioneel met elke zending om.

als morgen bezorgen te laat is,
is dsa logistiek een logische keuze

Uw zending ontvangt al onze aandacht

Uw goederen bereiken met de grootste zorg de plek van bestemming. Daar kunt u vanuit gaan wanneer u ons inschakelt voor uw koeltransport. Uw zending ontvangt al onze aandacht. We controleren continu de temperatuur in de laadbakken om versheid te garanderen. Bovendien gaan we snel en efficiënt te werk.

Koeltransport snel en met zorg

We begrijpen dat bij koeltransport snelheid van het grootste belang is. Onze koeriers zijn verspreid door het hele land gevestigd en kunnen daardoor, als het moet, binnen 45 minuten bij u voor de deur staan om de zending in te laden. Vervolgens doen we er alles aan om uw gekoelde producten en goederen snel en met de grootste zorg op de plaats van bestemming te krijgen. Dat doen we zonder onderweg over te laden. We gaan direct van A naar B. Ook voor internationaal transport vindt u in ons de juiste partner.

Logische keuze

DSA is een logische keuze als het gaat om koeltransport. Bent u op zoek naar een professionele koerier die uw koeltransport verzorgt? Kijk niet verder, wij staan voor u klaar. Als het gekoeld, zorgvuldig, snel en goed moet, neem dan vooral contact met ons op via 0800 099 77 88 of het contactformulier. We gaan direct voor u aan de slag.

onze andere diensten

Spoedtransport

gegarandeerd binnen 45 min opgehaald

Warehousing

ontzorging in voorraadbeheer en opslag

Logistieke oplossingen

operationele activiteiten en vervoer in 1

Direct de dichtbijzijnde vestiging

we zijn binnen 45 min bij u

Vul uw postcode in