bel ons

24/7

bel ons

24/7

Service+

Alle benodigde certificaten in huis

Service+ is 24 uur per dag bereikbaar en inzetbaar. We komen in actie, bijvoorbeeld wanneer:

• displaymodellen of vitrinekasten in uw winkels vervangen of regelmatig omgeruild moeten worden,
• uw beursstand afgebroken, ingepakt en meegenomen moet worden.

DSA Service en Events begint waar transport eindigt

Merchandising

De koopbeslissing van een consument wordt steeds vaker spontaan op de winkelvloer genomen. Visual merchandising is een krachtig instrument om de verkoop te stimuleren en het kan worden toegepast in iedere winkel en in elke showroomomgeving. Onze merchandisers zorgen ervoor dat uw producten en boodschap eruit springen, bijvoorbeeld door het plaatsen van displays, topkaarten of ander promotiemateriaal. We zorgen er desgewenst ook voor dat het schap er netjes uitziet.

In-store

In-store staan we ook voor u klaar. We verzorgen transport, opbouw, plaatsing en afvullen. Heeft u op locatie in de binnenstad bijvoorbeeld een aantal displaymodellen of vitrinekasten staan die snel vervangen of omgeruild moeten worden, dan kunt u dat aan ons overlaten. We halen ze op, ruilen ze om en maken ze schoon als dit nodig is.

Events

Uit onderzoek blijkt dat de mening over een product of merk bij 60% van de consumenten positief beïnvloed wordt door goede in-store-demonstraties. Laat de consument daarom kennismaken met uw product door middel van een klein- of grootschalig evenement. Het positieve effect dat zo’n event teweegbrengt, wordt omgezet in een directe koopactie. We helpen u graag bij het bedenken en uitvoeren van een event.

onze andere diensten

Spoedtransport

gegarandeerd binnen 45 min opgehaald

Warehousing

ontzorging in voorraadbeheer en opslag

Logistieke oplossingen

operationele activiteiten en vervoer in 1

Direct de dichtbijzijnde vestiging

we zijn binnen 45 min bij u

Vul uw postcode in