bel ons

24/7

bel ons

24/7

adr transport

Alle benodigde certificaten in huis

Voor het over de weg vervoeren van gevaarlijke goederen gelden strikte voorwaarden. In het Europese ADR-verdrag staan hierover richtlijnen en voorschriften genoemd die in heel Europa gelden. DSA Logistiek beschikt over alle benodigde certificaten om uw gevaarlijke stoffen veilig en volgens de richtlijnen van A naar B te vervoeren.

Veiligheid staat bij ons op nummer 1

Veiligheid voorop

Onze koeriers en het wagenpark voldoen aan de allerlaatste eisen. U kunt er vanuit gaan dat de chauffeurs die uw ADR zending vervoeren in het bezit zijn van de juiste uitrusting en certificaten. Veiligheid staat bij ons op nummer 1. U bent ervan verzekerd dat uw zending bij ons in goede handen is en dat de producten op een veilige manier worden vervoerd. DSA is daarom ook voor ADR transport een logische keuze.

ADR transport voor het verzenden van gevaarlijke stoffen

Wilt u gevaarlijke stoffen verzenden, dan kunt u dat met een gerust hart aan ons overlaten. ADR transport is niet voor alle gevaarlijke stoffen nodig. Alleen wanneer het stofidentificatienummer (UN-nummer) vermeld staat in de ADR-voorschriften, is ADR transport verplicht. Dat is bijvoorbeeld het geval bij explosieve stoffen, voorwerpen en brandbare of radioactieve stoffen. Heeft u hier vragen over? We adviseren u graag. Bel ons op 0800 099 77 88 en we scheppen graag duidelijkheid.

Snel, efficiƫnt en voordelig

Net als bij onze andere koeriersdiensten, zorgen we ook voor snel, efficiƫnt en voordelig ADR transport. Omdat onze koeriers op verschillende plaatsen in het hele land gevestigd zijn, staan we, als het moet, binnen 45 minuten voor uw deur. Wanneer u maar wilt.

onze andere diensten

Spoedtransport

gegarandeerd binnen 45 min opgehaald

Warehousing

ontzorging in voorraadbeheer en opslag

Logistieke oplossingen

operationele activiteiten en vervoer in 1

Direct de dichtbijzijnde vestiging

we zijn binnen 45 min bij u

Vul uw postcode in