bel ons

24/7

bel ons

24/7

Binnen 45 min staan wij bij u
op de stoep!

ideaal voor monteurs op locatie

  • 24/7 bereikbaar
  • vast contactpersoon
  • binnen 45 min opgehaald
  • ook internationaal

onze koeriersdiensten

Snelle, vertrouwde en voordelige koeriersdiensten

Heeft u een koerier nodig? DSA Logistiek heeft er altijd één in de buurt. Waar u ook gevestigd bent, we regelen het transport snel, vertrouwd en voordelig. Van Maastricht tot Den Helder en van Middelburg tot Groningen. Neem vandaag nog contact met ons op en we laten zien wat we voor u kunnen betekenen!

24 uur per dag en 7 dagen in de week

Door onze landelijke dekking kunnen we, als het moet, binnen 45 minuten ter plaatse zijn om uw zending op te halen. DSA Logistiek is dé spoedkoerier bij u om de hoek. Met ruim 25 jaar ervaring in koeriersdiensten zijn we experts op het gebied van spoedzendingen en logistieke oplossingen. Onze ervaren planners en chauffeurs weten hoe belangrijk het is om uw goederen snel en onbeschadigd op locatie te krijgen. Onze koeriersdiensten gaan verder dan simpelweg transport.

Koeriersdiensten waar u op kunt rekenen

De koeriersdiensten van DSA zijn er voor al uw logistieke oplossingen, dus ook voor ADR transport, medisch transport en koeltransport. Bovendien zijn onze koeriersdiensten ook internationaal actief. We zorgen ervoor dat uw zending op de gewenste datum en tijdstip op de plaats van bestemming geleverd wordt. We bieden koeriersdiensten aan waar u op kunt rekenen, op elk moment van de dag en met de beste service. We zijn gecertificeerd, aangesloten bij de NIWO en Erkend Koerier.

Logische keuze

De koeriersdiensten van DSA Logistiek kunnen vrijwel elke uitdaging aan. Of u nu een onderdeel snel op de plaats van bestemming wilt hebben of een vrachtwagenlading naar een zeeschip in Portugal wilt verzenden, we doen er alles aan om u naar wens te bedienen. DSA is een logische keuze.

Onze diensten:
• Spoedtransport
• Warehousing
• Logistieke oplossingen
• ADR transport
• Medisch transport
• Koeltransport
• Kerstpakketten

Koeriersdiensten van kleine enveloppen tot grote pallets

Geen vraag is ons te gek, geen uitdaging gaan we uit de weg. Voor bijna elk transport probleem vinden wij een oplossing. Wanneer u een zending bij ons aanmeldt, kunt u erop rekenen dat deze binnen de afgesproken tijd op de plaats van bestemming zal aankomen. Wij staan garant voor snelle en veilige levering van uw zending, en dit alles tegen een scherpe prijs.

Uw logistieke partner

DSA Logistiek is uw logistieke partner op alle transportgebieden: ADR Transport, Koeltransport of medisch transport. Als 3PL-partij zijn we altijd opzoek naar de beste oplossing voor uw logistieke vraagstukken.

Nieuwsgierig? Neem snel contact met ons om gebruik te maken van onze professionele koeriersdiensten, en wij doen er alles aan om uw logistieke probleem op te lossen.

Direct de dichtbijzijnde vestiging

we zijn binnen 45 min bij u

Vul uw postcode in