bel ons

24/7

bel ons

24/7

Binnen 45 min staan wij bij u
op de stoep!

ideaal voor monteurs op locatie

  • 24/7 bereikbaar
  • vast contactpersoon
  • binnen 45 min opgehaald
  • ook internationaal

onze koeriersdiensten

Spoedtransport

gegarandeerd binnen 45 min opgehaald

Warehousing

ontzorging in voorraadbeheer en opslag

Logistieke oplossingen

operationele activiteiten en vervoer in 1

ADR transport

uw gevaarlijke stoffen in onze veilige handen

Medische transport

wanneer het van groot belang is

Koeltransport

direct van A naar B

Kerstpakketten versturen

onbeschadigd en op de juiste locatie

DSA Service+

begint waar transport eindigt

Kerstpakketten versturen

onbeschadigd en op de juiste locatie

Snelle, vertrouwde en voordelige koeriersdiensten

Heeft u een koerier nodig? DSA Logistiek heeft er altijd één in de buurt. Waar u ook gevestigd bent, we regelen het transport snel, vertrouwd en voordelig. Van Maastricht tot Den Helder en van Middelburg tot Groningen. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons u laten zien wat we voor u kunnen betekenen!

24 uur per dag en 7 dagen in de week

Onze koeriersdiensten gaan verder dan simpelweg transport. Omdat onze koeriers strategisch verspreid zitten door het hele land, staan we, als het moet, binnen 45 minuten voor uw deur om uw pakket of vracht op te halen. Dat doen we 24 uur per dag en 7 dagen in de week. Voor spoedtransport draaien onze koeriersdiensten de hand niet om.

Koeriersdiensten waar u op kunt rekenen

De koeriersdiensten van DSA zijn er voor al uw logistieke oplossingen, dus ook voor ADR transport, medisch transport en koeltransport. Bovendien zijn onze koeriersdiensten ook internationaal actief. We zorgen ervoor dat uw zending op de gewenste datum en tijdstip op de plaats van bestemming verschijnt. We bieden koeriersdiensten aan waar u op kunt rekenen, op elk moment van de dag en met de beste service. We zijn gecertificeerd, aangesloten bij de NIWO en Erkend Koerier.

Logische keuze

De koeriersdiensten van DSA Logistiek kunnen vrijwel elke uitdaging aan. Of u nu een onderdeel snel op de plaats van bestemming wilt hebben of een vrachtwagenlading naar een zeeschip in Portugal wilt verzenden, we doen er alles aan om u naar wens te bedienen. DSA is een logische keuze.

Onze diensten:
• Spoedtransport
• Warehousing
• Logistieke oplossingen
• ADR transport
• Medisch transport
• Koeltransport
• Kerstpakketten

Koeriersdiensten van kleine enveloppen tot grote pallets

Alles is mogelijk met onze verzenddienst. Wij staan garant voor snelle en veilige levering van uw zending. Wanneer u een zending bij ons aanmeldt, kunt u erop rekenen dat deze binnen de afgesproken tijd op de plaats van bestemming zal aankomen. Wij staan garant voor snelle en veilige levering van uw zending, en dit alles tegen een scherpe prijs.

Uw logistieke partner

DSA is uw logistieke partner op alle transportgebieden. Neem snel contact met ons op en vraag naar onze voordelige en professionele koeriersdiensten. We doen alles om uw logistieke probleem op te lossen. Heeft u snel de koeriersdiensten van DSA nodig? Neem dan contact met ons op via 0800 099 77 88 of het contactformulier. We gaan direct voor u aan de slag.

Direct de dichtbijzijnde vestiging

we zijn binnen 45 min bij u

Vul uw postcode in