bel ons

24/7

bel ons

24/7

Sneltransport

24 uur per dag en 7 dagen per week

Wilt u snel een pakket, lading of document versturen? DSA Logistiek is dé koeriersdienst als het gaat om sneltransport. Moet een medewerker op locatie bevoorraad worden? Of wacht een klant op een zending van u? DSA is er voor u, 24 uur per dag en 7 dagen in de week. Zodat u en uw medewerkers snel weer verder kunnen.

als morgen bezorgen te laat is,
is dsa logistiek een logische keuze

We staan binnen 45 minuten voor uw deur

We zijn gewend om snel en adequaat te handelen. Ons koeriersbedrijf gaat veel verder dan alleen het regelen van transport. Omdat onze vestigingen en koeriers verspreid zitten door het hele land, staan we zo nodig binnen 45 minuten voor uw deur. Het maakt niet uit waar u zich bevindt. Of het nu om een lading pallets gaat of om een envelop met belangrijke documenten, we zorgen ervoor dat uw pakket op tijd en in de originele staat op de plaats van bestemming aankomt. Dat doen we voor transparante en scherpe tarieven en zonder onderweg over te laden.

Sneltransport zoals u dat verlangt

Een spoedkoerier van DSA staat op elk moment van de dag voor u klaar om het sneltransport voor u te regelen. Precies zoals u dat van ons verlangt. Niet alleen voor sneltransport, maar ook voor koeltransport, ADR transport of medisch transport zijn we er voor u. Bovendien zijn we ook in het buitenland actief. U kunt op ons rekenen.

Logische keuze

Sneltransport nodig? DSA is zeker de logische keuze voor u. Als het snel en zorgvuldig moet, bel dan meteen 0800 – 099 77 88 of zoek hier naar een vestiging bij u in de buurt. We gaan direct voor u op pad.

onze andere diensten

Spoedtransport

gegarandeerd binnen 45 min opgehaald

Warehousing

ontzorging in voorraadbeheer en opslag

Logistieke oplossingen

operationele activiteiten en vervoer in 1

Direct de dichtbijzijnde vestiging

we zijn binnen 45 min bij u

Vul uw postcode in