bel ons

24/7

bel ons

24/7

Koerier Tiel

Zoekt u een koerier in Tiel?

Heeft u een koerier in Tiel nodig? Een koerier van DSA Logistiek staat altijd paraat in uw buurt, waar in Tiel of omgeving u zich ook bevindt. We regelen het transport snel, vertrouwd en professioneel voor u.

Onze diensten gaan een stuk verder
dan alleen transport

Door heel Nederland

Onze diensten gaan een heel stuk verder dan alleen transport. Onze koeriers bevinden zich overal in het land, waardoor er altijd een koerier binnen 45 minuten voor uw deur kan staan als dat moet. Hij komt uw levering direct ophalen en brengt hem snel naar elke plaats die u maar wenst. Ook in Tiel staan we dagelijks voor u klaar, 24 uur lang. Onze koerier zorgt voor een vlekkeloos transport, in Tiel of waar u ook maar wenst. Wilt u graag dat het extra snel gebeurt? Spoedtransport is onze specialiteit.

We zorgen voor logistieke oplossingen

DSA staat garant voor logistieke oplossingen. Voor spoedleveringen, maar ook voor koeltransport, medisch transport of ADR transport kunt u ons benaderen. Vanuit Tiel of iedere andere plaats brengt  onze koerier uw levering desgewenst ook buiten Nederland. Op het moment dat u het wenst. Op onze koerier kunt u vertrouwen, iedere dag opnieuw altijd met de beste service. We zijn een volledig gecertificeerd transportbedrijf en zijn ook aangesloten bij de NIWO en Erkend Koerier.

Voor een vakkundige koerier

DSA Logistiek is een hele logische keuze voor u. Wij zijn vakkundig en houden wel van een uitdaging. Of u uw levering nu snel vanuit Tiel naar de andere kant van de stad wilt laten verzenden of naar een zeeschip in een Spaanse haven, we doen het efficiënt en snel en geven u altijd de beste service. Neem contact op met onze regionale vestiging en we regelen meteen een professionele koerier voor u. Hij staat meteen in de startblokken.

onze andere diensten

Spoedtransport

gegarandeerd binnen 45 min opgehaald

Warehousing

ontzorging in voorraadbeheer en opslag

Logistieke oplossingen

operationele activiteiten en vervoer in 1

Direct de dichtbijzijnde vestiging

we zijn binnen 45 min bij u

Vul uw postcode in