bel ons

24/7

bel ons

24/7

internationaal koerier

Onze internationaal koerier staat in de startblokken

Snel en efficiënt een zending vanuit Nederland versturen binnen Europa? DSA Logistiek verzorgt uw zendingen internationaal. Ook als het gaat om spoedtransport. Met onze vele vestigingen in het hele land is er altijd een koerier bij u in de buurt die uw goederen binnen 45 minuten kan ophalen en met de grootste zorg naar de plaats van bestemming vervoert. We staan 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar.

als morgen bezorgen te laat is,
is dsa logistiek een logische keuze

De grootste zorg voor uw zendingen

Adequaat en snel handelen zit in ons dna. Ook als we internationaal voor u aan de slag gaan, gaan we met de grootste zorg met uw zendingen om. Of het nu om een belangrijk document gaat of om een grote vrachtlading, onze internationaal koerier brengt uw goederen snel van A naar B, zonder overladen onderweg en voor scherpe en transparante tarieven. We beschikken over een uitgebreid wagenpark en het transport kan met spoed, gekoeld of volgens ADR-richtlijnen worden uitgevoerd. We zijn gecertificeerd, aangesloten bij NIWO en Erkend Koerier.

Heeft u een internationaal koerier nodig?

Een internationaal koerier staat voor u in de startblokken op elk moment van de dag en week. We lossen graag uw logistieke vraagstukken op. Heeft u een internationaal koerier nodig? Zoek niet verder, maar bel 088 – 099 77 88 of vul ons contactformulier in. Er is altijd een DSA-vestiging bij u in de buurt.

Professioneel naar de plaats van bestemming

Naar en vanuit elke denkbare locatie in Europa zorgt onze internationaal koerier voor uw verzendingen. Of het nu gaat om een belangrijk document naar Parijs, een vrachtwagen met spoed naar Boedapest of een pakje naar Barcelona, we regelen het meteen voor u. Uw producten worden door onze internationaal koerier professioneel op de plaats van bestemming afgeleverd. Snel en voordelig.

onze andere diensten

Spoedtransport

gegarandeerd binnen 45 min opgehaald

Warehousing

ontzorging in voorraadbeheer en opslag

Logistieke oplossingen

operationele activiteiten en vervoer in 1

Direct de dichtbijzijnde vestiging

we zijn binnen 45 min bij u

Vul uw postcode in