bel ons

24/7

bel ons

24/7

Koerier soest

vestiging Soest staat in de startblokken voor u

We zijn 24/7 bereikbaar en binnen 45 minuten staat wij daar waar u het wilt. Onze koeriers rijden dagelijks in Soest en omgeving om op te halen of af te leveren.
We regelen snel en professioneel uw transport. Onze koeriers zijn betrouwbaar en gaan zorgvuldig om met uw goederen. Het contact met onze koeriers wordt door klanten als prettig omschrijven in onze reviews.

als morgen bezorgen te laat is,
is dsa logistiek een logische keuze

In heel Nederland

In Soest staan onze koeriers dagelijks voor u klaar, 24 uur per dag. We leveren door heel Nederland en ook internationaal.
Moet het met spoed? Geen probleem, wij zijn gespecialiseerd in spoedtransport. Maar we doen meer dan transport.

Uw transportpartner

Vanuit Soest of elke andere plaats biedt onze koerier ook logistieke oplossingen DSA komt altijd tot een logistieke oplossing. Heeft u bijvoorbeeld met spoed onderdelen nodig. Moet er in een winkel een display worden opgebouwd. Of we kunnen u ondersteunen bij beurzen of events.
DSA Logistiek is daarom uw transportpartner, zeker als het gaat om wekelijkse koeriersdiensten rondom Soest en omgeving. We denken graag met u mee en leveren de beste service. We zijn een volledig gecertificeerd bedrijf en ook aangesloten bij de NIWO en Erkend Koerier. Bel ons gerust om naar de mogelijkheden te vragen voor koeriersdiensten in Soest.

samenwerken met een gespecialiseerd koerier

DSA Logistiek is als het gaat om samenwerking de logische keuze. Wij houden wel van een uitdaging. Wij garanderen u altijd de beste service. Neem daarom gerust contact op met vestiging Soest bij u in de buurt en wij regelen voor u een professionele koerier. Onze koerier staat reeds in de startblokken.

onze andere diensten

Spoedtransport

gegarandeerd binnen 45 min opgehaald

Warehousing

ontzorging in voorraadbeheer en opslag

Logistieke oplossingen

operationele activiteiten en vervoer in 1

Direct de dichtbijzijnde vestiging

we zijn binnen 45 min bij u

Vul uw postcode in