bel ons

24/7

bel ons

24/7

Koerier Hilversum

een koerier in hilversum nodig?

Bent u op zoek naar een koerier in de omgeving van Hilversum? Bij DSA Logistiek staat er altijd een koerier paraat in de buurt van Hilversum. Ook als het pakketten of zendingen naar Hilversum zijn. Omdat we meerdere vestigingen verspreidt over het land hebben is onze koerier altijd binnen 45 minuten ter plaatse.

Wij zijn uw volwaardige transportpartner in zakelijk vervoer

niet alleen in nederland

Onze koeriersdiensten beperken zich niet alleen tot Hilversum of Nederland. Ook voor een internationale vracht kunnen wij u helpen. Wij regelen alle formulieren van transport die nodig zijn aan de grens en leveren 24/7. Met onze snelle, vertrouwde en voordelige koeriersdiensten kunnen we u naar wens bedienen. Zakelijk zijn wij een goede partner voor ADR transport, koeltransport en medische transport. Heeft u een pakket of zending met spoed, geen probleem ook in spoedtransport zijn wij gespecialiseerd.

Uw transport partner

DSA Logistiek hecht veel waarde aan netheid, representativiteit en een goede communicatie tussen onze koerier en uw klanten. Onze reviews spreken dan ook voor zich, klanten zijn tevreden over onze koeriers.
Daarnaast hechten we ook veel waarde aan certificeringen. We hebben twee ISO certificaten, zijn Erkend Koerier en in bezit van een NIWO Eurovergunning. DSA is uw volwaardige partner voor zakelijk transport!

ook voor logistieke oplossingen

We zijn meer dan een koeriersbedrijf. We verlenen ook maatwerk logistieke oplossingen. Rondom Hilversum bieden wij ook warehousing. Daarnaast kunnen wij ook na het afleveren gelijk extra handelingen verrichten zoals displays opbouwen in winkels. Maar ook voor vervoer van en naar beurzen of evenementen waarbij leveringen op een bepaalde plaats in een gebouw moeten worden neergezet. DSA Logistiek is dé logische keuze voor u, zeker in de omgeving van Hilversum.

onze andere diensten

Spoedtransport

gegarandeerd binnen 45 min opgehaald

Warehousing

ontzorging in voorraadbeheer en opslag

Logistieke oplossingen

operationele activiteiten en vervoer in 1

Direct de dichtbijzijnde vestiging

we zijn binnen 45 min bij u

Vul uw postcode in