bel ons

24/7

bel ons

24/7

Koerier utrecht

Zoekt u een koerier in Utrecht?

Heeft u een koerier in Utrecht nodig? Een koerier van DSA Logistiek staat altijd paraat in Utrecht of omgeving, waar u zich ook maar bevindt. We regelen het transport snel en professioneel voor u.

als morgen bezorgen te laat is,
is dsa logistiek een logische keuze

In heel Nederland

Onze diensten gaan een heel stuk verder dan alleen maar transport. Onze koeriers staan overal in het land klaar om op pad te gaan. Er is daarom altijd een koerier binnen 45 minuten bij uw deur als dat moet. Hij komt uw levering direct en met de grootste zorg ophalen zodat hij op tijd op de plaats van bestemming aankomt. Precies zoals u dat wenst. Ook in Utrecht staan we dagelijks voor u klaar, 24 uur per dag. Onze koerier zorgt voor een vlekkeloos transport, in Utrecht of waar u maar wenst. Wilt u dat het extra snel gebeurt? Geen probleem, spoedtransport is onze specialiteit.

We komen tot logistieke oplossingen

DSA komt altijd tot een logistieke oplossing. Voor spoedleveringen, maar ook voor koeltransport, ADR transport of medisch transport kunt u ons benaderen. Vanuit Utrecht of een andere plaats in Nederland brengt onze koerier uw pakket of vracht ook naar het buitenland. Exact op het moment dat u het wenst. Op onze koerier kunt u zonder meer vertrouwen, elke dag opnieuw met de beste service. We zijn een volledig gecertificeerd bedrijf en ook aangesloten bij de NIWO en Erkend Koerier.

Voor een gespecialiseerd koerier

DSA Logistiek is een hele logische keuze. Wij zijn gespecialiseerd in spoedleveringen en houden wel van een uitdaging. Of u uw pakket of vracht nu snel vanuit Utrecht naar de andere kant van de stad wilt laten verzenden of naar een zeeschip in een Italiaanse haven, we doen het snel en efficiƫnt. Bovendien geven we u altijd de beste service. Neem daarom gerust contact op met de regionale vestiging bij u in de buurt en we regelen snel een professionele koerier voor u. Hij staat reeds in de startblokken.

onze andere diensten

Spoedtransport

gegarandeerd binnen 45 min opgehaald

Warehousing

ontzorging in voorraadbeheer en opslag

Logistieke oplossingen

operationele activiteiten en vervoer in 1

Direct de dichtbijzijnde vestiging

we zijn binnen 45 min bij u

Vul uw postcode in