bel ons

24/7

bel ons

24/7

Koerier rotterdam

Zoekt u een koerier in Rotterdam?

Heeft u een koerier in Rotterdam nodig? DSA Logistiek heeft altijd een koerier paraat in uw buurt, waar in Rotterdam u zich ook bevindt. We regelen het snel, vertrouwd en professioneel voor u.

Op onze koerier kunt u iedere dag opnieuw rekenen en altijd met de beste service

Door heel Nederland

Onze diensten gaan veel verder dan alleen transport. Omdat onze koeriers zich overal in het land bevinden, staat er altijd een koerier binnen 45 minuten voor uw deur als dat moet. Hij komt uw levering ophalen en brengt hem snel en professioneel naar elke plaats die u wenst. Ook in Rotterdam staan we de hele week voor u klaar, 24 uur per dag. De koerier zorgt voor een snel en vlekkeloos transport, in Rotterdam of waar u maar wenst. Moet het extra snel gebeuren? Spoedtransport is voor ons geen enkel probleem.

Voor logistieke oplossingen

DSA is er voor logistieke oplossingen. Dat zijn niet alleen spoedleveringen, maar ook bijvoorbeeld koeltransport, medisch transport of ADR transport. Vanuit Rotterdam of een andere plaats brengt  onze koerier uw levering desgewenst ook internationaal. Precies op het moment dat u het wenst. Op onze koerier kunt u zeker rekenen, iedere dag opnieuw en altijd met de beste service. We zijn een volledig gecertificeerd koeriersbedrijf en zijn ook aangesloten bij Erkend Koerier en de NIWO.

Voor een professionele koerier

DSA Logistiek is dé logische keuze voor u. Wij houden namelijk wel van uitdaging. Of u uw levering nu snel vanuit Rotterdam naar de andere kant van de stad wilt laten verzenden of naar een zeeschip in een Portugese haven, we doen het snel en efficiënt en geven u altijd de beste service. Neem gerust contact op en we regelen direct een professionele en voordelige koerier voor u. Hij staat al voor u in de startblokken.

onze andere diensten

Spoedtransport

gegarandeerd binnen 45 min opgehaald

Warehousing

ontzorging in voorraadbeheer en opslag

Logistieke oplossingen

operationele activiteiten en vervoer in 1

Direct de dichtbijzijnde vestiging

we zijn binnen 45 min bij u

Vul uw postcode in