bel ons

24/7

bel ons

24/7

Koerier nijmegen

Zoekt u een koerier in Nijmegen?

Heeft u een koerier in Nijmegen nodig? DSA Logistiek heeft altijd een koerier in uw buurt, waar in Nijmegen u ook gevestigd bent. We regelen het snel, voordelig en vertrouwd voor u.

Ook in Nijmegen staan we de hele week
en 24 uur per dag voor u klaar

Verspreid door Nederland

Onze koeriersdiensten gaan verder dan slechts transport. Omdat onze medewerkers in het hele land gevestigd zijn, staat, als het moet, een koerier binnen 45 minuten voor uw deur om een levering op te halen. Ook in Nijmegen staan we de hele week en 24 uur per dag voor u klaar. Onze koerier zorgt voor een snel en vlekkeloos transport, in Nijmegen of waar u maar wenst. Spoedtransport is voor ons ook geen enkel probleem.

Voor alle logistieke oplossingen

DSA is er voor alle logistieke oplossingen. Daar horen niet alleen spoedleveringen bij, maar ook koeltransport, medisch transport of ADR transport. Vanuit Nijmegen of een andere plaats brengt  onze koerier uw levering desgewenst ook naar het buitenland. Precies op de datum en het tijdstip dat u dat wenst. Op onze koerier kunt u gegarandeerd rekenen, elke dag weer en met de beste service. We zijn een volledig gecertificeerd koeriersbedrijf en ook aangesloten bij Erkend Koerier en de NIWO.

Voor een professionele (spoed)koerier

DSA Logistiek is voor u een logische keuze. We houden namelijk wel van een uitdaging. Of u uw levering nu snel vanuit Nijmegen naar de andere kant van de stad wilt laten brengen of naar een zeeschip in een haven in Spanje, we geven u altijd de beste service. Neem daarom snel contact op voor een professionele en voordelige koerier. We staan al voor u in de startblokken.

onze andere diensten

Spoedtransport

gegarandeerd binnen 45 min opgehaald

Warehousing

ontzorging in voorraadbeheer en opslag

Logistieke oplossingen

operationele activiteiten en vervoer in 1

Direct de dichtbijzijnde vestiging

we zijn binnen 45 min bij u

Vul uw postcode in