bel ons

24/7

bel ons

24/7

Koerier houten

van of naar houten een koerier nodig?

Wij hebben vestigingen verspreid door heel Nederland. Daarom is rondom Houten één van onze koeriers altijd binnen 45 minuten op de plek die u wenst.
Wij houden u altijd op de hoogte van de zending en de levering. Onze koeriers leveren met de juiste service, zijn representatief en staan uw klant netjes te woord.

onze koeriers leveren met de juiste service

Waarheen uw zending ook moet

Onze koeriers rijden in heel Nederland. Maar ook wanneer uw zendingen vanuit of naar Houten naar het buitenland, moeten is dit geen enkel probleem. Wij regelen alle documentatie die nodig is aan grenzen buiten de EU. Onze koerier zorgt dat het snel en vlekkeloos verloopt.

Is er spoed bij en van belang dat het op een bepaalde tijd geleverd wordt? Geen probleem wij leveren via Houten uw spoedtransport op tijd en 24/7.

welk transport u ook maar wil

DSA is er een gecertificeerd koeriersbedrijf en aangesloten bij Erkend Koerier en NIWO. Rondom. Wij zijn daarom een uitstekende partner om uw vervoer te regelen van en naar Houten. Zeker op reguliere basis kunt u op ons rekenen en zijn wij voordelig. Voor andere klanten rijden wij geregeld medische transport, ADR transport en koeltransport. Aan het eind van het jaar zijn wij de vaste partner van bedrijven om kerstpakketten af te leveren bij klanten of personeel rondom Houten.

en voor logistieke oplossingen

DSA Logistiek is dé logische keuze voor u. Naast transport zijn wij gespecialiseerd in diensten rondom transport. Te denken valt aan warehousing, het opzetten van displays in winkels of distributieritten. Wij leveren maatwerk in combinatie met vervoer. Heeft u operationele ondersteuning nodig in de omgeving van Houten? Vraag ons naar de mogelijkheden, wij regelen het graag voor u.

onze andere diensten

Spoedtransport

gegarandeerd binnen 45 min opgehaald

Warehousing

ontzorging in voorraadbeheer en opslag

Logistieke oplossingen

operationele activiteiten en vervoer in 1

Direct de dichtbijzijnde vestiging

we zijn binnen 45 min bij u

Vul uw postcode in