bel ons

24/7

bel ons

24/7

koerier Heerhugowaard

Koerier heerhugowaard

koeriersdienst nodig in noord-holland?

DSA Logistiek heeft altijd een koerier in de buurt. Zeker in Heerhugowaard zitten wij dagelijks langs de weg. Waar u ook gevestigd bent in Noord-Holland, we zijn binnen 45 minuten bij u of elders waar nodig. We bezorgen snel, voordelig en vertrouwd voor u.

wij zijn 24/7 bereikbaar ook voor spoed

spoedkoerier bij uitstek

We hebben vestigingen door heel Nederland. Daarom zijn wij de spoedkoerier bij uitstek. We kijken direct wie er bij u in de buurt is. Daarom kunnen wij beloven binnen 45 minuten op uw adres voor de deur te staan. Snelle aflevering, met name in Heerhugowaard is dan ook gegarandeerd. Onze koeriers rijden alle dagen van de week, u kunt 24/7 op ons rekenen.

Voor al uw koeriersdiensten

Naast spoedtransport biedt DSA Logistiek meer koeriersdiensten en ook logistieke oplossingen. Bijvoorbeeld ADR transport, koeltransport of medisch transport. Vanuit Heerhugowaard of elke andere plaats in Nederland brengt een koerier uw levering zo nodig ook internationaal naar de plaats van bestemming. Op de datum en het tijdstip van uw keuze. Onze koeriers werken zorgvuldig en netjes en zijn ingesteld op de zakelijke markt. We zijn gecertificeerd en aangesloten bij NIWO en Erkend Koerier. Voor zakelijk transport werken wij graag met uw samen, zeker op periodieke basis zijn wij een goedkope partner.

een logische keuze

Omdat wij vrijwel alle logistieke oplossingen en uitdagingen het hoofd kunnen bieden is DSA een logische keuze. Of u nu een levering heeft vanuit Heerhugowaard naar de andere kant van de stad of naar het buitenland. Wij staan voor de beste service en ontzorgen u waar nodig. U kunt contact opnemen met ons koeriersbedrijf en wij staan voor u in de startblokken. Als morgen bezorgen te laat is bent u bij ons aan het juiste adres.

onze andere diensten

Spoedtransport

gegarandeerd binnen 45 min opgehaald

Warehousing

ontzorging in voorraadbeheer en opslag

Logistieke oplossingen

operationele activiteiten en vervoer in 1

Direct de dichtbijzijnde vestiging

we zijn binnen 45 min bij u

Vul uw postcode in