bel ons

24/7

bel ons

24/7

Koerier Harderwijk

Zoekt u een koerier in Harderwijk?

Heeft u een koerier in Harderwijk nodig? DSA Logistiek heeft er altijd één in uw buurt. Waar in Harderwijk u ook gevestigd bent, we regelen het snel, voordelig en vertrouwd.

DSA Logistiek is een logische keuze, want we houden wel van een uitdaging

Verspreid door heel het land

Onze diensten gaan veel verder dan alleen transport. Omdat onze koeriers in het hele land gevestigd zijn, staat een koerier als het moet binnen 45 minuten voor de deur om een vracht of pakket op te halen. Ook in Harderwijk staan we de hele week 24 uur per dag voor u klaar. Onze koerier zorgt voor een snel transport, in Harderwijk of waar u dan ook maar wenst. Ook spoedtransport is voor ons geen enkel probleem.

Voor al uw logistieke oplossingen

DSA is er voor uw logistieke oplossingen. Daar hoort niet alleen spoedtransport bij, maar ook koeltransport, ADR transport of medisch transport. Vanuit Harderwijk of een andere Nederlandse plaats brengt een koerier uw levering zo nodig ook naar het buitenland. Op de datum en het tijdstip die u wenst. Op onze koerier kunt u zonder meer rekenen, elke dag en steeds weer met de beste service. We zijn volledig gecertificeerd en aangesloten bij zowel Erkend Koerier als NIWO.

Voor een professionele en snelle koerier

DSA Logistiek is een logische keuze, want we houden wel van een uitdaging. Of u uw levering nu snel vanuit Harderwijk naar de andere kant van de stad wilt laten brengen of naar een zeeschip in een buitenlandse haven, we geven u altijd de beste service. Neem daarom nu contact met ons op voor een professionele en voordelige koerier. We staan al in de startblokken.

onze andere diensten

Spoedtransport

gegarandeerd binnen 45 min opgehaald

Warehousing

ontzorging in voorraadbeheer en opslag

Logistieke oplossingen

operationele activiteiten en vervoer in 1

Direct de dichtbijzijnde vestiging

we zijn binnen 45 min bij u

Vul uw postcode in