bel ons

24/7

bel ons

24/7

Koerier dronten en lelystad

Zoekt u een koerier in flevoland?

DSA Logistiek heeft altijd een koerier in de buurt van Dronten en Lelystad. Wij regelen snel, netjes en voordelig uw transport. Ook als u een spoedkoerier of koeriersbedrijf zoekt.

we houden wel van een uitdaging

Vestigingen door heel nederland

Omdat wij vestigingen door het hele land hebben kunnen wij beloven snel te zijn. Vanuit onze vestiging Flevoland regelen wij dagelijks vervoer rondom Dronten en Lelystad. Gegarandeerd staat onze koerier binnen 45 minuten voor de deur om een vracht of pakket op te halen. We staan de hele week 24 uur per dag voor u klaar. Onze koerier zorgt voor een snel transport, in Dronten, Lelystad of waar u dan ook maar wenst. Ook spoedtransport is voor ons geen enkel probleem. We leveren in heel Nederland.

voor al uw koeriersdiensten

DSA Logistiek regelt niet alleen spoedtransport, maar ook koeltransport, ADR transport of medisch transport. We regelen diverse koeriersdiensten vanuit Dronten, Lelystad of een andere Nederlandse plaats en zo nodig ook naar het buitenland. Uw bepaald de datum en het tijdstip die u wenst. U kunt op ons vertrouwen dat onze koerier netjes en verzorgd de beste service levert. Daarom zijn wij een goede partij om zakelijk transport voor u te regelen. We zijn volledig gecertificeerd en aangesloten bij zowel Erkend Koerier als NIWO. We hebben veel ervaring en leveren zoals gezegd ook extra oplossingen zoals warehousing en werkzaamheden op de plaats van levering.

een professionele en snelle koerier

DSA Logistiek is een logische keuze, want we houden wel van een uitdaging. Of u uw levering nu snel vanuit Dronten of Lelystad naar de andere kant van de stad wilt laten brengen of naar een zeeschip in een buitenlandse haven, we geven u altijd de beste service. Neem daarom nu contact met ons op voor een professionele en voordelige koerier. We staan al in de startblokken.

onze andere diensten

Spoedtransport

gegarandeerd binnen 45 min opgehaald

Warehousing

ontzorging in voorraadbeheer en opslag

Logistieke oplossingen

operationele activiteiten en vervoer in 1

Direct de dichtbijzijnde vestiging

we zijn binnen 45 min bij u

Vul uw postcode in