bel ons

24/7

bel ons

24/7

Koerier arnhem

Zoekt u een koerier in Arnhem?

Heeft u een koerier in Arnhem nodig? DSA Logistiek heeft altijd een koerier in uw buurt. Waar in Arnhem u gevestigd bent, we regelen snel, voordelig en vertrouwd een koerier voor u.

DSA is uw logische keuze, want we kunnen vrijwel alle logistieke uitdagingen aan

Verspreid door het land

Onze diensten gaan verder dan alleen transport. Omdat onze koeriers zich door het hele land bevinden, staat een koerier binnen 45 minuten voor de deur, als het moet, om een vracht of pakket op te halen. Ook in Arnhem staan we 7 dagen in de week en 24 uur per dag voor u klaar. Vervolgens zorgt onze koerier voor een snel transport, in Arnhem of waar dan ook. Ook spoed is voor ons geen enkel probleem.

Voor al uw logistieke oplossingen

DSA is er voor uw logistieke oplossingen. Daar hoort niet alleen spoedtransport bij, maar ook koeltransport, ADR transport of medisch transport. Vanuit Arnhem of een andere plaats in het land brengt een koerier uw levering zo nodig ook naar een buitenlandse bestemming, op uw gewenste datum en tijdstip. Op onze koerier kunt u rekenen, elke dag en met de beste service. We zijn aangesloten bij Erkend Koerier en NIWO en gecertificeerd.

Voor een professionele en snelle koerier

DSA is uw logische keuze, want we kunnen vrijwel alle logistieke uitdagingen aan. Of u uw levering nu vanuit Arnhem naar de andere kant van de stad wilt laten brengen of naar een zeeschip in een Europese haven, we geven u de beste service. Neem daarom contact met ons op wanneer u een professionele en voordelige koerier zoekt. We staan al in de startblokken.

onze andere diensten

Spoedtransport

gegarandeerd binnen 45 min opgehaald

Warehousing

ontzorging in voorraadbeheer en opslag

Logistieke oplossingen

operationele activiteiten en vervoer in 1

Direct de dichtbijzijnde vestiging

we zijn binnen 45 min bij u

Vul uw postcode in