bel ons

24/7

bel ons

24/7

Koerier amsterdam

Zoekt u een koerier in Amsterdam?

Heeft u een koerier in Amsterdam nodig? Van DSA Logistiek is er altijd een koerier in de buurt. Waar in Amsterdam u gevestigd bent, we regelen snel, vertrouwd en voordelig een koerier voor u.

Onze diensten gaan verder
dan simpelweg transport

Verspreid door het hele land

Onze diensten gaan verder dan simpelweg transport. Omdat onze koeriers verspreid zitten door het hele land, staat een koerier, als het moet, binnen 45 minuten voor de deur om een pakket of vracht op te halen. Ook in Amsterdam staan we 24 uur per dag en 7 dagen in de week voor u klaar. Vervolgens zorgt onze koerier voor een snelle aflevering, in Amsterdam of waar dan ook. Voor spoed draait onze koerier zijn hand niet om.

Voor al uw logistieke oplossingen

DSA is er voor al uw logistieke oplossingen. Daar valt niet alleen spoedtransport onder, maar ook ADR transport, koeltransport of medisch transport. Vanuit Amsterdam of een andere plaats in Nederland brengt een koerier uw levering zo nodig ook internationaal naar de plaats van bestemming, op de datum en het tijdstip van uw keuze. Op onze koerier kunt u zonder meer rekenen, op ieder moment van de dag en met de beste service. We zijn aangesloten bij NIWO en Erkend Koerier en gecertificeerd.

Voor een professionele en voordelige (spoed)koerier

DSA is een logische keuze, omdat we vrijwel alle logistieke uitdagingen aankunnen. Of u uw levering nu vanuit Amsterdam naar de andere kant van de stad wilt laten brengen of naar een zeeschip in een haven in Portugal, we doen er alles aan om u te voorzien van de beste service. Neem daarom snel contact op als u een professionele en voordelige koerier zoekt. We staan voor u in de startblokken.

onze andere diensten

Spoedtransport

gegarandeerd binnen 45 min opgehaald

Warehousing

ontzorging in voorraadbeheer en opslag

Logistieke oplossingen

operationele activiteiten en vervoer in 1

Direct de dichtbijzijnde vestiging

we zijn binnen 45 min bij u

Vul uw postcode in