bel ons

24/7

bel ons

24/7

koerier alkmaar

Koerier Alkmaar

Heeft u een koeriersdienst nodig in Noord-Holland?

Wilt u een professionele koerier in Alkmaar vinden die bekend staat om zijn snelle en betrouwbare diensten? Bij DSA Logistiek kunt u altijd rekenen op een koerier in de buurt, vooral in Alkmaar waar we dagelijks actief zijn. Waar u zich ook bevindt in Alkmaar, Noord-Holland, binnen 45 minuten zijn we bij u of op een andere gewenste locatie. Wij zorgen snel, voordelig en betrouwbaar voor uw bezorging.

wij zijn 24/7 bereikbaar ook voor spoed

Binnen 45 Minuten op Locatie

Wij begrijpen het belang van een snelle bezorging. Als dé spoedkoerier in de regio en met vestigingen door heel Nederland, kunnen we direct bepalen welke koerier het dichtstbij is. Hierdoor kunnen we garanderen dat we binnen 45 minuten bij u voor de deur staan, waar u ook bent. Snelle aflevering is gegarandeerd, vooral in Alkmaar. Onze chauffeurs zijn elke dag van de week onderweg en u kunt altijd op ons rekenen, 24/7.

Logistieke oplossingen in Alkmaar en omgeving

Naast spoedtransport biedt DSA Logistiek diverse andere koeriersdiensten en logistieke oplossingen. We zijn gespecialiseerd in ADR-transport, koeltransport en medisch transport. Vanuit Alkmaar of elke andere plaats in Nederland, kan een koerier indien nodig uw zending ook internationaal bezorgen, op de datum en het tijdstip van uw keuze. Onze koeriers werken nauwkeurig en professioneel en zijn gericht op de zakelijke markt. We zijn gecertificeerd en aangesloten bij NIWO en Erkend Koerier. Voor zakelijk transport werken we graag samen met u en kunnen we voordelig zijn, vooral op regelmatige basis.

Betrouwbare bezorging in Alkmaar

DSA is een logische keuze omdat we vrijwel alle logistieke oplossingen en uitdagingen aankunnen. Of het nu gaat om een levering binnen Alkmaar, naar de andere kant van de stad of naar het buitenland? We staan altijd klaar om u de beste service te bieden en u te ontzorgen waar nodig. Neem contact met ons op en we zijn direct paraat. Als morgen bezorgen te laat is, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

onze andere diensten

Spoedtransport

gegarandeerd binnen 45 min opgehaald

Warehousing

ontzorging in voorraadbeheer en opslag

Logistieke oplossingen

operationele activiteiten en vervoer in 1

Direct de dichtbijzijnde vestiging

we zijn binnen 45 min bij u

Vul uw postcode in