bel ons

24/7

bel ons

24/7

kerstpakketten versturen

We regelen het hele verzendproces

Eens per jaar geeft u uiting aan de waardering die u heeft voor uw werknemers en relaties. Kerstpakketten versturen doet u omdat u in het nieuwe jaar ook weer hoopt op een fijne samenwerking. Kerstpakketten versturen is een behoorlijke logistieke onderneming die simpelweg goed en zorgvuldig moet gebeuren. Vlak voor de feestdagen komt u tenslotte niet graag voor onaangename verrassingen te staan. Laat uw kerstpakketten daarom door DSA Logistiek versturen. U levert de adressen en wij zorgen voor de optimale route. Zo kunt u zich als ondernemer met andere zaken bezighouden.

We werken secuur en snel en voldoen aan al uw verzendwensen

Onbeschadigd en op de juiste locatie en tijd

U heeft de kerstpakketten natuurlijk met zorg samengesteld. Dan wilt u ook dat ze onbeschadigd worden verzonden. DSA Logistiek doet dit zorgvuldig en snel. Uiteraard moet het pakket onbeschadigd en op de juiste locatie en tijd worden bezorgd. Misschien heeft u dit jaar ook kerstpakketten die (met spoed) verzonden moeten worden. Laat het maar aan ons over. We werken secuur en snel en voldoen aan al uw verzendwensen. Ook internationaal.

Snel kerstpakketten versturen

Werkt veel van uw personeel thuis en wilt u de kerstpakketten tegelijk naar al uw medewerkers versturen? Dat kan. Wij kunnen de zending snel bij u ophalen en wordt desgewenst dezelfde dag nog geleverd. Door ons enorme netwerk van koeriers kunnen we moeiteloos op meerdere plaatsen in Nederland tegelijk leveren. Daarbij gaan onze koeriers altijd zorgvuldig en professioneel te werk.

De rest regelen wij

Laat u graag het versturen van uw kerstpakketten aan ons over? U hoeft alleen maar contact met ons op te nemen, de rest regelen wij.

onze andere diensten

Spoedtransport

gegarandeerd binnen 45 min opgehaald

Warehousing

ontzorging in voorraadbeheer en opslag

Logistieke oplossingen

operationele activiteiten en vervoer in 1

Direct de dichtbijzijnde vestiging

we zijn binnen 45 min bij u

Vul uw postcode in