bel ons

24/7

bel ons

24/7

Over ons koeriersbedrijf

Betrouwbaar koeriersbedrijf dat snel en zorgvuldig vervoert

Zoekt u een betrouwbaar koeriersbedrijf dat snel en zorgvuldig vervoert voor een scherpe prijs? DSA Logistiek is altijd in de buurt en gaat graag voor u aan de slag, 24 uur per dag en 7 dagen per week. Of u zich nu in Maastricht of Den Helder bevindt en of u uw goederen nu naar Middelburg of Groningen wilt versturen, we staan als betrouwbaar koeriersbedrijf voor u klaar. Niet alleen zijn we gecertificeerd, maar ook aangesloten bij de NIWO en Erkend Koerier. Wilt u meer weten over de diensten en tarieven van ons koeriersbedrijf? Neem dan snel contact op met DSA Logistiek. Wij helpen u graag verder!

als morgen bezorgen te laat is,
is dsa logistiek een logische keuze

Volgens uw wensen en binnen de gestelde tijd

We zijn meer dan alleen een koeriersbedrijf. Met ons uitgebreide wagenpark verzorgen we uw spoedtransport, koeltransport, ADR transport of medisch transport volgens uw wensen en binnen de door u gestelde tijd. Omdat we vestigingen door heel Nederland hebben, staan we, als het moet, binnen 45 minuten bij u voor de deur om de zending in te laden. Vervolgens doen we er alles aan om de producten of goederen op tijd op de juiste bestemming te krijgen, zorgvuldig en professioneel. Ook voor zendingen naar het buitenland kunt u ons koeriersbedrijf inschakelen.

Duidelijke communicatie en korte lijnen

Wij zijn gespecialiseerd in het vervoer van goederen en producten over korte en lange afstanden. Korte lijnen vormen hierbij het geheim achter efficiënt transport. We hebben altijd mensen en materieel in de buurt om uw ladingen razendsnel in beweging te brengen. Een gestroomlijnde logistiek is de basis van ieder koeriersbedrijf. Uw zending wordt bij koeriersbedrijf DSA daarom altijd snel, efficiënt en professioneel geleverd.  Als u een zending heeft die snel moet worden afgeleverd, kunt u altijd rekenen op de spoedtransport van DSA Logistiek. Wij zorgen dat uw zending binnen de afgesproken tijd op de juiste plek terecht komt.

We kunnen bijna elke uitdaging aan

Koeriersbedrijf DSA inschakelen voor al uw (spoed)transporten is een hele logische keuze. We kunnen als koeriersbedrijf bijna elke uitdaging aan. Transport is maatwerk en we brengen elk logistiek vraagstuk tot een goed einde, van A naar B, zonder overladen. Of u nu een vrachtwagenlading naar een zeeschip in een Europese haven wilt verzenden of een gereedschap snel op de plaats van bestemming wilt hebben.

Koeriersbedrijf bij u in de buurt

Voor alle logistieke oplossingen belt u met 0800 – 099 77 88 of zoek hier naar onze vestiging bij u in de buurt. We helpen u direct verder.

onze andere diensten

Spoedtransport

gegarandeerd binnen 45 min opgehaald

Warehousing

ontzorging in voorraadbeheer en opslag

Logistieke oplossingen

operationele activiteiten en vervoer in 1

Direct de dichtbijzijnde vestiging

we zijn binnen 45 min bij u

Vul uw postcode in